Nye anbefalinger ift Corona i klubben

13. juni 2020 22:23 , af Kaj Jensen

NYESTE ANBEFALING FOR RONING I SØNDERBORG ROKLUB

FRA  10. JUNI 2020

Revideret 9. Juni 2020

Følgende retningslinier gælder foreløbig til 1. september 2020.

Det er nu tilladt at forsamles indtil 50 personer. Hvis det er muligt holdes to meters afstand ved aktiviteter i bevægelse eller fysisk anstrengelse. Dette tolker DFfR som en opblødning. Derfor ændres anbefalingen fra de faste rohold til en generel anbefaling om at undgå for mange forskellige romakkere og man dermed ikke roer med for mange forskellige i løbet af sæsonen.

Følgende bådtyper kan anvendes.

• Singlesculler
  • Dobbeltsculler
  • To årers inrigger
  • ”Frem” og ”Surlykke”
  • 4-årers inriggere

Generelle retningslinier:

Alle tager ansvar for eget helbred og viser hensyn til andre

• Ingen deltager mod deres vilje
  • Er man syg eller har de mindste symptomer på sygdom, skal man blive hjemme
  • Hvis man har været syg skal man følge myndighedernes råd for, hvornår man kan komme i klubben igen
  • Ældre og sårbare medlemmer skal vi være særligt opmærksomme på og passe på. Derfor opfordres alle til selv at vurdere, hvordan man passer på sig selv og andre.
  • Overhold anbefalinger for social distance, hygiejne og hoste/nyse etik
  • Medlemmer møder op omklædtre hjemmefra og bader hjemme

Udover ovenstående generelle retningslinier gælder for roning på vand i Sønderborg Roklub:

Det tilstræbes, at man undgår for mange forskellige romakkere.

Kontakt Jørn E. 21653575, såfremt du har behov for hjælp til at danne hold.

• Benyt rokort for reservering af tid – roprotokol føres hjemmefra
  • Der må max. være 50 personer i og omkring roklubben.
  • Vis hensyn på bådebroen, så der ikke er for mange, der skal afsted eller ankommer på samme tid.
  • Ved skift i båden benyttes håndsprit – medbring selv lille håndsprit i lommen eller medtag håndsprit fra klubben.
  • Hele båden – og håndtag i særdeleshed – skal afvaskes med sæbevand efter roturen. Vejledning kan ses på https://www.youtube.com/watch?v=D6o3jsCAHt4

Der er etableret vandhane på hovedbygningens gavl. Brug opvaskemiddel. Husk at rengøre spande efterfølgende. Brugte klude smides til vask i stativ ved siden af spandene.

• Der er håndsprit til hænder
  • Redningsveste aftørres med Husholdningssprit/køkkenrulle.
  • Den sidste fra hvert bådhold spritter dørhåndtag, når I går
  • Adgang til toilet i klubhuset er muligt. (Teknikrummet) Toiletsæde og haner på håndvask afsprittes efter brug med håndsprit.

Bestyrelsen 09.06.2020