Gæsteroere

Vil du besøge Sønderborg Roklub fra en anden roklub?

Sommeren igennem modtager vi mange besøg fra andre roklubber. Det er vi glade for, da langtursroere er nogle hyggelige mennesker, og vi låner meget gerne vores dejlige rovand ud.
Vores roere besøger også andre roklubber på weekend- eller ferieture, så selvfølgelig står vores roklub også til rådighed for andre.

Vi har 6 gæstesenge i motionsrummet, men hvis de er optaget af andre gæsteroere, kan man rulle soveposerne ud i bådehaller eller værkstedet. Eller man kan slå telt op ved siden af klubhuset.

Udlån af langtursbåde

Dansk Forening for Roklubs Motions- og Turudvalg har to langtursbåde udstationeret i Sønderborg Roklub, som man kan leje ved henvendelse til DFfR.
Det drejer sig om 'Arnkil' - glasfiberbåd fra 1999 samt 'Marens Gaf' - glasfiberbåd fra 2007.

Hvis de udstationerede både er optaget, kan vores egne både i begrænset omfang lånes. Download ansøgningsblanket i boksen til højre og send til Erling (gaestekontakt@sonderborg-roklub.dk).

Melder I Jeres ankomst i forvejen, kan I få oplyst tastekode til dørlåsen.

Gæstekontakt

Tilsynsførende for de udstationerede både
Erling Petersen